Medarbetare

Jobba hos oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Medarbetare

Flammans projektteam

Juan Paez

Juan Paez är verksamhetsansvarig och grundare av Flamman Ungdomarnas Hus. I 19 år har Juan kämpat för att hålla Flamman levande och utvecklande för barn och unga i Malmö, bäst ... av allt…han älskar det! Juan finns på plats för alla barn och unga som kommer till Flamman, en klippa man kan lita på men som är rätt duktig på att ryta ifrån när det behövs. Juans stora passion i livet är också hans livsverk; just Flamman, de unga som har kommit och gått genom åren samt de projekt som Flamman driver för att stötta unga i deras resa genom livet. För Juan finns ingen tydlig linje mellan jobb och fritid men förutom Flamman älskar Juan sina fina barn och barnbarn och självklart FC Barcelona.

Caroline Cline

Caroline är verksamhetutvecklare och driver projektcentret på Flamman. Caroline har en akademisk bakgrund med en B.A. i Political Science och en Masters of International Law och har tvärsektoriell ... erfarenhet från USA, UK, Nigeria och Singapore med fokus på utvecklingsprojekt och social sammanhållning. Caroline är engagerad i flera sociala frågor gällande kvinnors och minoriteters civila rättigheter och jobbar även med afrosvensk utveckling och samverkan. Annars är hjärtefrågorna internationell oljepolitik och internationella relationer. Ledig tid tillbringas med familjen och vänner, förvirrat lullande i naturen, evigt politiskt tjat och helst med tung afrobeat i bakgrunden.

Lena Maričić

Lena är Kommunikatör och verksamhetutvecklare. Lena har läst International Migration & Ethnic relations på MAH och även YH-utbildning inom projektledning. Till Flamman tar Lena med sig projekterfarenhet från Hong Kong, ... Köpenhamn och Belgrad där hon drivit projekt och utvecklat ideella organisationer. Jämställdhet och integration är hjärtefrågor, men fokus ligger alltid på hur man kan stärka individer och möjliggöra personlig utveckling. Jobb och fritid har en tendens att flyta ihop men ledig tid tillbringas helst med vänner och familj, gärna genom kreativa aktiviteter och resor.

Anna Valsamidis

Anna är områdeschef för projektverksamhet inom social omsorg och brottsförebyggande verksamhet. Hon är även projektledare för Safe Space. Anna har en magisterexamen i Ledarskap och Offentlig organisation samt en kandidatexamen i ... Internationell Migration och Etniska Relationer från programmet Mångfaldsstudier vid Malmö Högskola. Hon har stor erfarenhet av att arbeta med unga inom socialt arbete och har tidigare även föreläst om rasism och genus samt skrivit krönikor.

Åsa Karlsson

Åsa är områdeschef för projektverksamhet inom samhälls- och kulturfrågor. Hon är även projektledare för High Stakes, Flammans projekt mot spelberoende hos unga. Åsa har akademisk utbildning som förvaltningssocionom med påbyggnad ... inom ekonomisk redovisning, projektledning och coachande ledarskap. Hon har jobbat många år inom offentlig sektor, bl a som enhetschef, men också i olika konsultroller i privata näringslivet. Åsa kom till Flamman från de småländska skogarna där hon varit mycket engagerad i att stötta utsatta ungdomar via boxning. Hon är utbildad boxningstränare, har tidigare varit ordförande i en boxningsklubb och tränar själv så fort hon har möjlighet.

Ariel Gomar

Ariel är projektledare för Släpp Loss Kulturen och jobbar även som filmare. Han har studerat filmvetenskap, litteratur och idehistoria på Stockholms Universitet, Konstskolan Basis, Dokumentärfilm på Biskops-Arnö. Han har arbetat ... med filmregi, filmproduktion, dokumentärer, musikvideos, informationsfilmer, reklam- och företagsfilmer. Producent för Bonus Sthlms Stadsteater, producent SR, Inslagsproducent SVT, Kulturproduktioner bl.a Skånes Ljudpark och Barnfesten. Han är en del av REHAB, initiativtagare till REACH, ett mångfaldsinitiativ för mediebranschen i södra Sverige. Frågor Ariel har intresse av är valet, identitetspolitik, normkritik, socialt arbete och kulturutveckling. Ariel gillar att skratta och umgås med sina barn, bada i havet, dansa i långa pass, mat, odling och växtriket. I musikväg är det bas och beats med rötter i hip-hop och soul/funk på hög volym som berör.

Juan Havana

Juan är veteran och musikansvarig inom Flamman, vill man in i studion så ska man gå igenom honom 😉 På Flamman finns han genom olika projekt till för alla barn ... och ungdomar men speciellt för de som är intresserade av att skapa musik i olika former. När han inte är på Flamman hör ni Juan som DJ och programledare i morgonshowen på Din Gata på P3 eller så hittar ni honom troligen i studion där han spelar in musik och skapar beats. Juan är engagerad i allt som berör unga människor i Malmö och jobbar aktivt för att barn och unga i Malmö skall ha rätt till en meningsfylld fritid. Självklart är musiken den stora passionen i livet men ibland skapas pauser och då är det matlagning och grillning som gäller!

Flammans ledare

Chelline Showe

Chelline är fritidsledare för Flammans tjejgrupp på lördagar där hennes fokus är att se till att tjejerna har roligt och mår bra, men också genom att se till att det ... är en trygg grupp där alla är blir sedda. Chelline utbildar sig till barn & ungdomscoach genom Hassela Movement och har just nu praktik på Lindängenskolan. Chelline har själv växt upp inom Flamman och hittade bl.a. sin stora passion för dans genom en dansgrupp här när hon var 11. Idag gör hon allt för att ge tillbaka till de unga som själva växer upp på Flamman. Chelline är engagerad i frågor som rör barn och unga och är för övrigt intresserad av debatter runt dödsstraff i USA. Dans är hennes stora passion och idag dansar hon magdans på Malmö dansakademi. Annars älskar Chelline att umgås med vänner och ta det lugnt framför filmer och serier.

Maya Saadeddin

Maya är ledare för tjejgruppen på lördagar och har jobbat på Flamman under sommarloven, hon är dessutom styrelseledamot i Flammans styrelse. Under veckorna pluggar hon på Borgarskolan och mycket av ... tiden går åt till just studier. Maya har funnits med på Flamman sen 2012 då hon kom in i organisationen genom filmprojektet Redaktion K och har sen dess engagerat sig i olika tjejgrupper, både som deltagare och senare som ledare. Maya är djupt engagerad i samhällsproblematik och lyfter och diskuterar gärna frågor om jämställdhet och politik. När hon inte pluggar eller är på Flamman så älskar hon att umgås med vänner, lyssna på musik, skriva och läsa.

Mahmoud Saadeddin

Mahmoud är ungdomsledare på Flamman Ungdomarnas Hus. Han ser till att ungdomarna mår bra, fixar med Flammans utrustning, snyggar till i lokalerna, står i kiosken och har hand om olika ... aktiviteter. Som ledare är Mahmoud lugn, positiv, fokuserad och hjälpsam. Han läste ekonomi på John Bauergymnasiet och har deltagit i både Ledarskapsutbildning och Mentorsutbildning på Flamman. Mahmoud är en bra förebild för unga, han engagerar sig i att förebygga mobbning och sprida jämlikhet. På fritiden är det främst fotboll som gäller – både att titta på fotboll och att spela själv. Mahmoud gillar också att titta på MMA och att spela MMA spel.

Hamza el Mohammad

Hamza jobbar som ungdomsledare och är även med i Flammans projekt Släpp Loss Kulturen. Han hjälper ungdomarna och anordnar aktiviteter. Hamza är social, öppen och hjälpsam. Han gick i Sundsbroskolan ... i Bunkeflo där han trivdes väldigt bra. Hamza har tidigare arbetslivserfarenhet från Willys och Espresso House. Han har gått Ledarskapsutbildning på Flamman, vilket han så klart har stor nytta av i sitt jobb. Hamza anser att alla människor har samma värde och är starkt emot mobbning. På fritiden spelar han fotboll och älskar att baka och laga mat. När han får välja musik blir det mest hip-hop /rap.

Adam El-Heich

Adam är en av Flammans yngre förmågor som redan tar ett stort ansvar. Adam hjälper till och sköter kassan och hjälper och stöttar de unga som kommer ... till oss. Adam går i nionde klass på Kroksbäcksskolan men har redan hunnit med sommarjobb som telefonförsäljare och däckmonterare. Adam har genom sitt eget engagemang skaffat sig jobb hos oss. Adam är intresserad av många samhällsfrågor, speciellt identitetsfrågor och hur religion och kultur påverkar detta och de människor som lever i ett samhälle. På fritiden älskar Adam att fiska (kolla bildbevis i galleriet), det är något som är lugnt, roligt och spännande.

Zain Al Saedi

Zain är styrelseledamot i Flammans styrelse och är även ledare för fotbollsgruppen på tisdagar och fredagar, och jobbar även extra under sommarlov. Zain pluggar handelsprogrammet på Praktiska Malmö City gymnasie ... har redan hunnit jobba på mobiltekniker och på en förskola. Zain är intresserad av samhällsfrågor men brinner mest för jämställdhet, något som han driver aktivt på Flamman. När Zain inte jobbar eller pluggar är det fotboll som gäller, men också att få vara med vänner och skratta och lyssna på musik!

Yousef Abdul Rahman

Yousef är ledare på Flamman med speciellt fokus på fotboll, här tränar han bl.a. gruppen som är födda 1999. Yousef pluggar även naturvetenskapsprogrammet på Thorén business school och har både ... praktiserat och jobbar på Flamman i flera omgångar under åren. Förutom sitt intresse för ungas utveckling är Yousef intresserad av segregationsfrågor och dess påverkan på det svenska samhället och hjärtefrågan gällande Palestinas utveckling. På fritiden gillar Yousef att hänga med familj och vänner, allt fungerar så länge det spelas bra musik!