Flamman SFC tilldelas Diversity Index Awards pris 2022 i kategorin ålder med följande motivering:

Under många år har Flamman Socialt förebyggande centrum verkat för att nå ut till så många barn och unga som möjligt med sitt arbete på fältet, genom att erbjuda forum för dialog, trygga mötesplatser, stöd för avhoppare och mycket mer. De verkar för barns och ungas bästa och för att motverka att människor hamnar i utanförskap.

Vi är oerhört glada och stolta för detta, inte minst för alla oss som jobbar på Flamman och att få bekräftelse på att vad vi gör skapar skillnad för barn och unga vi möter. Tack för denna utmärkelse! Tack till alla er barn och unga som ger oss förtroendet och för att ni vill vara en del av vår verksamhet, ni är bäst

Vi vill sist men absolut inte minst uppmärksamma alla de andra fantastiska människor och organisationer som var på plats och var nominerade och vann i andra kategorier. Kvällens höjdpunkt var så klart att få priset, men också att få se och ta del av alla dessa fantastiska insatser som görs runt om i vårt land.

Om Diversity Index Award:
Diversity Index Award, ett mångfaldspris som lyfter fram förebilder och bra exempel genom att uppmärksamma personer, företag eller organisationer som jobbar för att stärka mångfald, acceptans och rättvisa.