Flammans projekt mot spelproblem får fortsatt stöd.

High Stakes, Flammans Arvsfondsprojekt mot spelproblem hos unga, startade i mars 2016 och har efter ett år av hårt arbete nu blivit beviljat stöd för två år till.
Genom att sprida information om spelproblem och hur spel faktiskt fungerar vill vi hindra att unga lockas till spel. Dessutom erbjuder vi stöd till de som redan har, eller är på väg in i ett spelberoende.

I södra Sverige håller vi coachande samtal, föreläsningar och utbildningar för unga, föräldrar och personer som jobbar med unga. Dessutom finns vi online för hela Sverige. Kolla gärna in vår hemsida highstakes.se för mer information. Senare i vår kommer vi även att lansera en app som ska hjälpa unga att ändra sina spelvanor.

Efter ett intensivt och lyckat första år är vi glada att meddela att Arvsfonden har beslutat att fortsätta stödja projektet. Flamman har beviljats fortsatt stöd för att kunna fortsätta High Stakes viktiga arbete fram till februari 2019.

Vill du veta mer om High Stakes och vad vi gör? Känner du någon som spelar för mycket eller vill du lära dig mer om spel och spelproblem? Hör av dig till oss på Flamman eller på highstakes.se!

High Stakes finns också på facebook och instagram
High Stakes Instagram (öppnas i nytt fönster)
High Stakes facebooksida (öppnas i nytt fönster)